Cleopatra Luxury Resort

Cleopatra Luxury Resort se nalazi u zalivu Nabq Bay, 20 km od centra Namma Bay i svega 6,5 km od aerodroma. Hotel ima privatnu plažu sa ulazom u more preko pontona.

Lepo dizajniran, moderan hotel okružen egzotičnom baštom nalazi se u zalivu Nabq Bay preko puta ostrva Tiran, udaljen 20 km od Namma Bay-a i 7km od aerodroma. Hotel ima privatnupeščanu  plažu sa ulazom u more preko pontona.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, Cleopatra Luxury Resort u svom sastavu ima a la carte restorane (italijanski i restoran morskih plodova) i gril restoran na plaži. Gosti se mogu osvežiti u nekom od brojnih barova: 2 pored bazena,lobby bar, pub i bar u diskoteci a na raspolagnju je i internet centar, amfiteatar, frizerski salon, prodavnica suvenira i nakita.

Sobe: Cleopatra Luxury Resort poseduje 327 soba i sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, sef, mini bar, internet priključak, balkon ili terasu.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 4 spoljašnja bazena, (2 su namenjana deci), razni sportovi na vodi (pedaline, kajaci, škola ronjenja, snorkling, skijanje na vodi),  fitnes, bilijar, tereni za fudbal, košarku, stoni tenis,spa centar koji uključuje: saune, parno kupatilo i đakuzi. Za najmlađe je u ponudi bazen za decu, mini klub, mini disko i animacija