Ali Baba Palace

Ali Baba Palace  Ali Baba Palace je luksuzni hotel sa 4* otvoren 2001.godine na 120 000m2, koji se nalazi 15 kilometra od centra Hurgade i 8 kilometara od aerodroma, južno ka Safagi. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu, prelepo uređen vrt, veliki bazen koji daju kompleksu utisak oaze.

Hotel raspolaže sa 654 standardne sobe, od kojih sve imaju klimu, SAT TV, mini frižider, sef, balkon. Gostima hotela su na raspolaganju najveći otvoreni bazen u Hurgadi (2700 m2), zatvoreni bazen, dečiji bazen koji se greje, igralište, glavni restoran, italijanski restoran, orijentalni restoran, 5 barova (na plaži, pored bazena, u lobiju), fitnes centar, 2 teniska terena, minigolf, odbojka na plaži, stoni tenis, mini klub za decu, kuglanje, klizanje, sauna, sobe za masažu, đakuzi, parno kupatilo, centar za sportove na vodi.
Usluga u hotelu je na bazi all inclusive koncepta po pravilima hotela.

Hurgada – Specijalne ponude i aranzmani na popustu do 40  Poseduje jedan od najvecih otvorenih bazena u Hurgadi kao i ronilački centra, akva park i centar za sportove na vodi. Rizort je pogodan za porodice sa decom. Za goste rizorta Ali Baba Palace obezbeđen je besplatan ulaz u Akva park.
Smeštajne jedinice su svetle i poseduju klima-uređaj i prozore od poda do plafona. Pored toga sadrže balkon sa pogledom na vrt i bazen. Svaka smeštajna jedinica uključuje TV, mini-bar i sef. WiFi se može koristiti uz doplatu.
All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.