Atlantis The Palm 5* | Specijalna akcija

Atlantis The Palm 5* | Specijalna akcija : nalazi se na veštačkom ostrvu Palm Jumeirah. Golf klub Emirates udaljen je 3 km, a tržni centar Dubai Mol nalazi se na 20 minuta vožnje od odmarališta Atlantis. Za ovaj hotel (otvoren u Septembru 2008.) se može reći da je svakako jedan od najluksuznijih na svetu. Prepun je različitih sadržaja, za svačiji ukus. Atlantis The Palm Dubai poseduje podvodni lavirint i najveći akva park na Bliskom istoku. U akva parku Aquaventure nalaze se Neptunova kula i nova Posejdonova kula sa uzbudljivim vodenim toboganima, vodeno igralište za najmlađe goste i privatna plaža sa peskom boje zlata. Veliki bazen okružuju ležaljke i palme. Sve sobe su izuzetno prostrane (oko 45 kvm) i elegantno opremljene: kupatilo sa kadom i tuš kabinom, klima uređaj, SAT TV, radio, mini-bar, sef, aparat za čaj i kafu, telefon, internet konekcija.

Hotelska ponuda:

glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.

Cena aranžmana Atlantis, The Palm Dubai obuhvata:

 Avio karta , Flydubai sa svim uračunatim taksama
 Aerodromsku taksu: oko 80 €
 Troškove rezervacije 30 €
 Transfere aerodrom-hotel-aerodrom
 smeštaj na bazi BB ILI HB

 

Cena aranžmana Atlantis, The Palm Dubai ne obuhvata:

 Usluge na bazi ALL INCLUSIVE
 Međunarodno zdravstveno osiguranje
 Vizu za Dubai
 Fakultativne izlete i ulaznice i ulaznice u kulturno-istorijske spomenike
 Individualne troškove putnika za vreme putovanja