Çırağan Palace Kempinski

Çırağan Palace Kempinski hotel sa 5 zvezdica se nalazi u otomanskoj palati izgrađenoj u 19. veku i nudi infiniti bazen sa pogledom na Bosfor. Hotel poseduje spa i wellness centar, kao i elegantne sobe sa besplatnim bežičnim internetom.

Sobe u hotelu Çırağan Palace Kempinski Istanbul imaju luksuznu posteljinu i prozore od poda do plafona. Smeštajne jedinice su opremljene TV-om sa satelitskim kanalima i mini-barom. Sve sobe sadrže balkon sa pogledom na vrt ili na more.U restoranu Laledan služi se Çırağan doručak koji obuhvata preko 250 jela sa 80% organskih sastojaka. Na raspolaganju su takođe jela arapske i azijske kuhinje. Gostima je u restoranu tokom celog dana na raspolaganju bogat izbor ukusnih jela i specijaliteta regionalne kuhinje. U restoranu Tuğra gosti svake večeri mogu uživati u vrhunskom obroku u otomanskom ambijentu uz pratnju tradicionalne muzike uživo. Ekskluzivni barovi Le Fumoir i Çırağan gostima nude raznovrsna pića.

Hotelska ponuda:

glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.