Dukes Dubai nova godina 2019

Dukes Dubai nova godina 2019  smešten je na Palm Džumeiri. Hotel poseduje 279 luksuzno uređene sobe i 227 elegantno opremljene apartmane s hotelskom uslugom i izvanrednim pogledom na Persijski zaliv i panoramu Dubai Marine. Smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe i čaja, veliki ormar i sef.

Dodatne pogodnosti uključuju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor Floris. U hotelu se služe najbolja jela britanske kuhinje. U restoranu Great British (GBR) služi se izbor britanskih jela tokom celog dana. Iz restorana se pruža lep pogled na panoramu Dubai Marine.

Gosti takođe mogu da obeduju u baru i restoranu West 14th koji se nalazi na plaži. U baru Dukes Dubai služe se neki od najboljih svetskih martinija. Na 14. spratu nalazi se vrhunski opremljena teretana sa modernom opremom i prozorima od poda do plafona sa odličnim pogledom na panoramu Dubai Marine. Ostali sadržaji uključuju veoma popularan frizerski salon.

Na samo 30 minuta vožnje nalaze se aerodrom Dubai (DXB) i međunarodni aerodrom Al Maktum. Tržni centar Mol of Emirejts nalazi se na 20 minuta vožnje, a Dubai Mol na 30 minuta. Svi zabavni parkovi i odmarališta u Dubaiju su takođe udaljena 30 minuta od smeštajnog objekta

https://www.dukesdubai.com/