Hawaii Riviera-Hurgada-Egipat

Hawaii Riviera Aqua Park nudi miks zabave i opuštanja. Resort je izgrađen na 5 spratova u području od 25.000 m2. Smešten je na 20 km severno od aerodroma u Hurgadi, 15 km od centra grada i 10 km od El Goune.

Hotel ima 364 sobe, 37 povezanih soba i 33 porodične sobe. Sve sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, sef, mini frižider, klima uređaj, sat tv i telefon.
Tu su još i dva restorana i nekoliko barova, diskoteka, spa centar, kozmetički salon, frizerski salon.
U okviru hotela su i tri bazena, uključujući i jedan za decu. Prijatna atmosfera i lepa plaža uveriće vas da je ovaj hotel idealno mesto za opuštanje. Za decu hotel nudi dečiji klub sa igralištima i animacijom.
Teren za golf se nalazi u neposrednoj blizini turističkog centra.
Usluga u hotelu je na bazi all inclusive koncepta po pravilima hotela.

Hawaii Riviera Club -Hurgada-Egipat*: Dvokrevetna soba; TWN / Twin bed – Dva odvojena kreveta u dvokrevetnoj sobi; Double bed – Dva spojena kreveta u dvokrevetnoj sobi; SGL / Single Room / 1/1 – Jednokrevetna soba; King Size bed – Bračni krevet; Queen Size bed – Manji bračni krevet; TRPL / TPL / Triple Room / 1/3 – Trokrevetna soba; Double bed + extra bed / additional bed / ADD / 1/2 + 1 – Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem; Family Room – Porodična soba (uglavnom jedno kupatilo i odvojene sobe za spavanje ili veća soba za rodtelje i decu

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-Troškovi fakultativnih izleta -Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. -viza 25 $ plaća se na aerodromu u Hurghadi

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bank intesa, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom,garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA: gotovinski-uplata avansa od najmanje 44% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 22 dana pre polaska na putovanje.