JA Jebel Ali Beach Resort Dubai Putovanja

JA Jebel Ali Beach Resort 5* Sobe su komforne, prostrane, svetle, imaju panoramske prozore od poda do plafona, balkon sa pogledom na more i bastu hotela. Gosti hotela se mogu odmoriti dok gledaju TV u komforu svoje sobe.

Sto se rekreacije tice, tu su 2 bazena, teniski teren, fitnes centar i golf teren.

Gosti takodje mogu uzivati u raznim vodenim sportovima na plazi, kao sto su windsurfing i jedrenje. Mladji gosti hotela mogu uzivati u CoolZone-i, koja nudi aktivnosti na nedeljnom nivou za decu od 3 do 7 godina.

JA Jebel Ali Beach Resort poseduje Spa centar poslednje generacije i sirok spektar Elemis nege tela i masaza. Tu su takodje djakuzi, sauna i mnogi drugi sadrzaji.

Double bed – Dva spojena kreveta u dvokrevetnoj sobi; SGL / Single Room / 1/1 – Jednokrevetna soba; King Size bed – Bračni krevet; Queen Size bed – Manji bračni krevet; TRPL / TPL / Triple Room / 1/3 – Trokrevetna soba; Double bed + extra bed / additional bed / ADD / 1/2 + 1 – Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem; Family Room – Porodična soba (uglavnom jedno kupatilo i odvojene sobe za spavanje ili veća soba za rodtelje i decu

Barovi služe domaća alkoholna i bezalkoholna pića i to: Pool Bar od 08:00 do 00:00 i služe se pića i sladoled za decu mlađu od 12 godina od 15:00 do 16:00, Sunset Bar od 10:00 do 24:00 i  Lagoon i Sea Breeze Bars od 08:00 do zalaska sunca.