Jungle Aqua Park

Jungle Aqua Park  nalazi se 20km od centra i 15km od aerodromaje fantastican resort koji nudi bezbroj mogucnosti koji se nalazi na obali Crvenog mora. S obzirom na to da je ovo i Aqua Park, popularan je po svojim vodenim toboganima, razlicitim bazenima.

Hotel je otvoren 2009. godine i radi tokom cele godine. U njegovom sastavu se nalazi najveći Aqua park u Hurgadi, a pored toga nudi razne vrste sportskih i društvenih aktivnosti.

Jungle Aqua Park je pogodan za decu, porodični odmor, kao i aktivni odmor.

Za decu su tu aqua park, dečiji klub (4-12 godina), igralište, četiri dečija bazena i 15 delova za decu u bazenima za odrasle, video igrice, krevetac za bebu na zahtev.v

Nalazi se na 25 minuta od centra Hurgade i 20 minuta od aerodroma. Jungle Aqua Park je vrlo pristupacan i odise opustenom elegancijom.
Ovde cete naci ponesto za svakoga, bilo da planirate aktivni odmor ili odmor sa porodicom kombinovan sa izvrsnom temom za vodene sportove i odmor.

 

Hurgada 2019 – FIRST MINUTE! Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Pored glavnog restorana (u kome se služe svi glavni obroci po principu samoposluživanja – izbor više jela) hotel ima . Više a la carte restorana: Tagine (orijentalna kuhinja), Zum Kaiser (nemački restoran) i Le Marche(internacionalna kuhinja).

U hotelu postoji i snack bar pored bazena, na plaži i u okviru aqua parka, kao i nekoliko barova.

Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, i uvozna alkoholna pića, i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.