Le Méridien Mina Seyahi Dubai Putovanja

Le Méridien Mina Seyahi  Ovaj luksuzni hotel nalazi se na 35min vožnje od aerodroma u Dubai-ju i proteže se 1.200m duž obale. Poseduje veliku privatnu plažu i privatnu marinu. Oko hotela se prostire mnoštvo turističkih atrakcija: muzej Dubai-ja, pijaca zlata i začina, internacionalni centar vodenih sportova.

Udaljen samo par minuta od gradskih dešavanja, kulturnih sadržaja i najvećih šoping molova. Predstavlja odličnu početnu stanicu za otkrivanje Dubai-a. Hotel u svom sastavu ima: recepciju, 8 restorana, 5 barova, 3 spoljasnja bazena, dečiji bazen, bar na bazenu, teniske terene, deciji klub, spa centar, sauna, salon lepote, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, fotokopirnicu, suvenirnicu, mogućnost učenja i korišćenja sportova na vodi, ležaljke i suncobrani na plaži i kod bazena.

Sve sobe sadrže fen za kosu, mini bar, radio/alarm, Sat TV, internet (koji se dodatno naplaćuje), klima, telefon. Sobe odišu klasičnim šik stilom i opremljene su klima-uređajem.

U svakoj sobi obezbeđeni su besplatan bežični internet, flat-screen TV i sef. Iz svih soba pruža se panoramski pogled na Persijski zaliv ili na obrise Dubaija.

Hotel raspolaže sa više restorana i to Barasti restoran i klub gde se u večernjim satima organizuje zabavni program, Ciro’s Pomodoro, Horizon, Lobby lounge, the Dhow i Waves. U svim restoranima u hotelu zahteva se elegantniji način oblačenja.

Od ostalih sadržaja gostima su na rasolaganju menjačnica, ATM , servis za pranje i peglanje odeće, sportovi na vodi, časovi tenisa, iznajmljivanje broda i automobila, program za decu, odbojka na plaži, stoni tenis, časovi aerobika,

usluge čuvanja dece, butici, juvelirnice, prodavnice suvenira, sauna, traka za trčanje.