Nassima Royal Hotel Dubai

Nassima Royal Hotel  je udaljen samo 5 minuta vožnje od tržnog centra Dubai Mall i plaže Džumeira. Do Međunarodnog aerodroma Dubai može se stići za 15 minuta vožnje. Ovaj hotel sa 5 zvezdica smešten je na izvanrednoj lokaciji na Šeik Zajed Roudu i gleda na Svetski trgovinski centar u Dubaiju.

Nassima Royal Hotel  nudi 471 moderno uređenu sobu i apartman tipa „suite“ sa mermernim ulazom i enterijerom u živopisnim bojama. Pogodnosti u svim smeštajnim jedinicama obuhvataju besplatan brzi bežični internet, flat-screen LCD TV i baznu stanicu za iPod sa alarmom. Smeštajne jedinice imaju veliko kupatilo sa luksuznim toaletnim priborom.

Gastronomska ponuda hotela Nassima Royal Dubai uključuje restorane internacionalne i azijske kuhinje, u kojima se služe raznovrsna jela iz celog sveta. Nakon dana provedenog u gradu možete se opustiti u nekom od barova ili u noćnom klubu Mo*Vida.

Na raspolaganju su vam takođe najsavremeniji rekreativni sadržaji, uključujući klub zdravlja sa uslugom ličnog trenera, luksuzni spa centar Zen i otvoreni bazen sa pogledom na plažu Džumeira. Poseduje 4 restorana, otvoreni bazen i prostrane sale za sastanke.