NOVOTEL- YALLA SARM EL SEIK 2019 Najpovoljnija ponuda

NOVOTEL- YALLA SARM EL SEIK 2019 Najpovoljnija ponuda  I Hotel Novotel : je udaljen je 2 min hoda od plaže. Ovaj hotel se nalzi u okviru zaliva Naama Bay u Šarm el Šeiku. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, 5 bazena i klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom. Sve sobe hotela Novotel Sharm El-Sheikh sadrže popločane podove i elegantan nameštaj. Takođe obuhvataju mini-bar i pribor za pripremu čaja/kafe. Pojedine smeštajne jedinice poseduju balkon sa panoramskim pogledom.

U 3 restorana možete da uživate u raznovrsnim regionalnim i internacionalnim specijalitetima. U restoranu Al Dente sa pogledom na Crveno more služe se italijanski specijaliteti. Ponuda bara Bedu obuhvata živi zabavni program.

Hotel u svom sastavu ima veliki spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, ronilački centar, veliki broj sportskih aktivnosti na vodi: skijanje, surf, ronjenje.

YALLA SARM EL SEIK ‎ :Gostima su na raspolaganju i stoni tenis, spa centar, fitnes centar, a u neposrednoj blizini hotela su tereni za golf i mini golf. U okviru SPA centra nalaze se sauna , masaža, fitness centar sa pratećim kardio sadržajima. Za najmlađe, pored dečijeg bazena, Marriot nudi mini klub i internacionalni tim animatora.

Za najmlađe goste: dečiji klub i igralište, kao i tim animataora koji brine o njihovoj zabavi.

Hotel ima pored glavnog restorana i 2 a la carte restorana, 3 bara, prodavnicu, internet centar, kozmetički salon, servis za pranje i sušenje veša i menjačnicu.

***Aranžman je pravljen na bazi letova low cost kompanija PEGASUS, stoga je cena aranžmana
podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa
i izdavanja avio karata.

 

 CENA  SARM EL SEIK 2019  ARANŽMANA OBUHVATA:

• Avio prevoz (redovnom linijom avio kompanijom Air Cairo i čarter letom avio kompanijom Pegasus ) na relaciji Beograd – Sharm El Sheikh – Beograd, (sa obuhvaćenom uslugom: jedno bezalkoholno piće i sendvič)
• Transfer aerodrom Sharm El Sheikh -hotel-aerodrom Sharm El Sheikh
• 6, 7, 9, 10, 13, 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
• Usluge predstavnika u Egiptu (u Sharm El Sheikh je gostima na raspolaganju predstavnik na nemačkom i engleskom jeziku, dok je predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona)
• Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA YALLA SARM EL SEIK  NE OBUHVATA:

• Egipatsku vizu: Za državljane Srbije (putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće se odustankom na dan putovanja po opštim uslovima putovanja) se kupuje prilikom ulaska u Egipat (trenutno oko 25$) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu, ulica Andre Nikolića 12. tel.  011/2650-585 uz potvrdu o putovanju, voucher i dve fotografije (dimenzija 4×6 cm na beloj pozadinu, košta 12$ (plaća se isključivo u USD), procedura traje 4-5 radnih dana, pasoš mora da važi minimum 6 meseci od datuma izlaska iz Egipta. Dokumentaciju primaju od 09.00h do 11.00h.