Ritz Carlton Dubai Najpovoljnije Ponude

Ritz Carlton smešten je na privatnoj plaži pored čuvenog Šetališta Vok u kompleksu Džumeira Bič Rezidens. Objekat poseduje prvoklasne spa sadržaje i 6 otvorenih bazena za decu i odrasle. Dinamična marina u Dubaiju nalazi se na 5 minuta hoda od hotela.

Sve predivno uređene sobe i apartmani tipa „suite“ gledaju na more i imaju sopstvene balkone sa pogledom na vrt i na bazen. Svaka smeštajna jedinica uključuje flat-screen TV, mini-bar i sopstveno luksuzno kupatilo.

U odmaralištu Ritz-Carlton Dubai na raspolaganju vam je izbor tematskih restorana, u kojima se služe azijska, arapska i mediteranska jela. U novom gril restoranu Palm na plaži možete takođe uživati u pogledu na Arabijski zaliv.

Ponuda hotelskog spa centra uključuje izbor autentičnih tretmana, teretanu sa najsavremenijom opremom, bazen i hamam. Program za decu u hotelu Ritz uključuje svakodnevne aktivnosti pod nadzorom osoblja, kao što su radionice pravljenja rukotvorina i origamija, pa čak i aktivnosti sa kuvanjem.

Hotel Ritz-Carlton Dubai nalazi se na 15 minuta vožnje od Mol of Emirejtsa i Golf kluba Emirejts. Aerodrom Dubai je udaljen 30 km.

Destinacija Džumeira BIč Rezidens je odličan izbor za putnike koje zanimaju plaže, relaksacija i hrana.

Dubai je jedan od 7 emirata koji se nalaze u sklopu države Ujedinjeni arapski emirati. Glavni grad se takođe zove Dubai i u njemu je oko 1,4 miliona stanovnika, ali se smatra da ta cifra ide i do 4 miliona. Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Verovatno nigde kao u Dubaiju nećete doživeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od peskovitih plaža od kojih je najlepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja.