Serenity Fun City

Serenity Fun City se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora, u regiji Makadi Bay. Otvoren je 2012. godine i prostire se na površini od 150.000m². U okviru hotelskog kompleksa nalazi se tematski park Aqua park & Luna park, koji je jedan od najvecih atrakcija ovog kompleksa (korišćenje Aqua parka je besplatno a Luna park se naplaćuje naknadno na licu mesta po hotelskim pravilima).

Za decu tu su dečiji bazeni sa toboganima u aqua parku, luna park, igralište, mini klub, igraonica.

Gosti hotela koriste plažu hotela Serenity Makadi Beach bez doplate, koja je udaljena oko 500m do koje saobraća i hotelski mini bus na svakih 1h. Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Kompletna ponuda aranžmana‎ Serenity  ima ukupno 711 soba i apartmana – standardne sobe, premium sobe, deluxe sobe, porodične sobe i apartmane. Sve sobe su komforne i lepo uređene i poseduju terasu, balkon ili prozor od poda do plafona, TV, sef.

Serenity Fun City Usluga je all inclusive, na bazi samoposluživanja (izbor više jela po hotelskim pravilima). Obroci se služe u glavnom restoranu, Le Monde, koji ima svoj zatvoren i otvoren deo, sa baštom. Doručak se služi u periodu od 7:00 do 10:00, ručak od 12:30 do 15:00, a večera od 18:30 do 22:00.

ARANŽMAN OBUHVATA :
1-Avio-prevoz na relaciji Beograd-Hurgada -Beograd redovnom linijom avio kompanije Aircairo.
2-Transfer aerodrom-hotel-aerdrom ,
3- Smeštaj u hotelu 5* na bazi all inclusive/
4- Troškove organizacije putovanja. 5-svim uračunatim taksama i nema daljih doplata

***Aranžman je pravljen na bazi letova low cost kompanija Aircairo, stoga je cena aranžmana
podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa
i izdavanja avio karata.