serenity makadi beach

Serenity makadi beach se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora na privatnoj plaži koja je duga 320 metara. Hotelski kompleks je sagrađen 2006. godine u marakonskom stilu, okružen prelepom baštom odakle se pruža pogled na tirkizno more.  Deo plaže je sa pontonima zbog korala a deo je sa plitkom vodom. Od aerodroma je udaljen 25km a od centra Hurgade oko 30km.

Serenity makadi beach se prostire na površini od 400.000m2, okružuju ga 7 spoljašnjih bazena koji zauzimaju 4000m2, uključujući i veliki MARBELLA bazen, plitku lagunu, jacuzzi, 1bazen koji se greje u zimskom periodu, posebni bazen za decu kao i 2 bazena sa morskom vodom. U sklopu hotelskog kompleksa se nalaze i glavni restoran, a la carte restorani, nekoliko barova, tertana, teniski tereni, mini golf, sportovi na vodi, dečiji klub, igralište, prodavnice, bankomat, menjačnica, salon lepote, internet cafe, sauna, parno kupatilo ( uz doplatu). Hotel ima bogat animacioni program, kao i razne tematske večeri ( trbušni ples, orijentalni show, živa muzika i sl.). Hotel nudi i šatl bus do centra Hurgade uz predhodno obaveznu rezervaciju.

Ukupan broj soba je 714, sve su moderno opremljene i prostrane, u sobama na podu su pločice.  Svaka soba je opremljena sa : SatTV, telefonom, mini barom, sefom, kupatilom, fenom za kosu i balkonom ili terasom.

Usluga je all inclusive, prema hotelskim pravilima.

Dvokrevetna soba; TWN / Twin bed – Dva odvojena kreveta u dvokrevetnoj sobi; Double bed – Dva spojena kreveta u dvokrevetnoj sobi; SGL / Single Room / 1/1 – Jednokrevetna soba; King Size bed – Bračni krevet; Queen Size bed – Manji bračni krevet; TRPL / TPL / Triple Room / 1/3 – Trokrevetna soba; Double bed + extra bed / additional bed / ADD / 1/2 + 1 – Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem; Family Room – Porodična soba (uglavnom jedno kupatilo i odvojene sobe za spavanje ili veća soba za rodtelje i decu