TRYP by Wyndham Dubai Aranžmani 2019

TRYP by Wyndham Dubai predstavlja novi lajfstajl hotel u četvrti Barša Hajts, koja se nalazi na samo 600 metara od stanice metroa Dubai Internet Siti. Ponuda obuhvata besplatan bežični internet u sobama i zajedničkim prostorijama, bazen sa ležaljkama, kao i dobru hranu i muziku koja će vam pomoći da se opustite. Sve sobe poseduju besplatan pristup striming servisu za gledanje najnovijih filmova i serija. Ponuda obuhvata mini-bar, sef, kadu i tuš. Porodice mogu uživati u prostranim porodičnim sobama. Za obožavatelje fitnesa tu su sale za fitnes. Družite se sa prijateljima u rustičnom restoranu Local, ili uživajte u savršenom spoju Ibice i Koačele sa tapasima i koktelima u restoranu L!QD. U baru BarBary možete uživati u urbanoj muzici. Hotel poseduje zajednički radni prostor, 1 sobu za sastanke, bazen, teretanu i recepciju koja radi non-stop.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.