Wyndham Dubai Marina

Wyndham Dubai Marina je otmeni hotel sa zadivljujućim pogledom na Arabijsko more i marinu u Dubaiju. Tramvajska i metro stanica JLT nalazi se na samo 10 minuta hoda od hotela i obezbeđuje veze sa najvažnijim poslovnim četvrtima, tržnim centrima i čuvenim atrakcijama Dubaija. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu.

Sve 493 klimatizovane sobe poseduju prostor za sedenje, flat-screen TV, mini-bar, sto, sef i pribor za pripremu čaja i kafe. Sadrže kupatilo sa tušem, kadom i besplatnim toaletnim priborom.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.