Al Nabila Grand Makadi:

Al Nabila Grand Makadi  na najvišem delu zaliva Makadi bay prelepa koralna grebena koji se nalazi u blizini. Lokacija Makadi bay 35km od  aerodroma. Hotel ima 300.000 m2 i 530 smeštajnih Soba  485 su standardnih , 30 porodičnih , 10 master apartmana i 5 junior suit-a . i ima puno zelenila. Standardne sobe su 44 m2 dvokrevetne sobe i sofa. Plaža je dugačka 1.800 m u nekoliko laguna. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane Hrana i piće Usluga All Inclusive

Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

FIRST MINUTE – LETO 2019!  Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.