Crowne plaza Doha :

Hotel sa 5 zvezdica Crowne Plaza Doha Business Park raspolaže bazenom na krovu, poslovnim centrom, spa i fitnes centrom. Recepcija radi non-stop,

Hotel je udaljen 5 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma u Dohi.Sve prostrane sobe i apartmani tipa “suite” imaju luksuzne krevete i pogled na Dohu ili na Globus u Poslovnom parku.

Gosti Executive kluba i Apartmana tipa “Suite” s King-sajz Krevetom imaju pristup klupskom salonu od 06:00 do 22:00, gde se služe doručak, popodnevna užina I “happy hour”.Velnes tretmani su dostupni, kao i sauna i hidromasažna kada. Osoblje hotela može rezervisati izlete i organizovati iznajmljivanje automobila. Usluga noćenje sa
doručkom ili polupansion (na bazi samoposluživanja)

Glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

Crowne plaza Hotel Doha letovanje 2019  Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.