Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od peskovitih plaža od kojih je najlepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja.Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom.

Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspešno leči jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom. U ovom svetu ima mesta i za Vas ukoliko se odlučiti da u aranžmanu Kon Tikija, pre drugih, zakoračite u ono što sve nas čeka već sutra. Zakoračite u ono što nas čeka već sutra , čar arapskog sveta, na obali Persijskog i Omanskog zaliva, aa istoku Аrapskog poluostrva u jugozapadnoj Aziji. Abu Dabi, Adžman, Dubai, Fudžaira, Ras al-Kajma, Šardža i Um al-Kuvain.

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigde kao u Dubaiju nećete doživeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog.m.

Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari.

PROGRAM U PDF-U
Royal Club Palm Jumeirah
Detaljnije
ibis Deira
Detaljnije
Armada BlueBay
Detaljnije
HOLIDAY INN BARSHA
Detaljnije
Novotel Dubai Deira
Detaljnije
Citymax Al Barsha
Detaljnije
FLORA AL BARSHA
Detaljnije
Cosmopolitan
Detaljnije
Marina View
Detaljnije
ROYAL CONTINENTAL HOTEL
Detaljnije
Hilton The Walk
Detaljnije
Jood Palace
Detaljnije
Arabian Park
Detaljnije
TRYP by Wyndham
Detaljnije
Anantara The Palm
Detaljnije
Jumeirah Zabeel Saray
Detaljnije
GOLDEN TULIP AL BARSHA
Detaljnije
Hues Boutique
Detaljnije
Atlantis the Palm
Detaljnije
Ja Jebel Ali
Detaljnije
Le Meridien Mina Seyahi
Detaljnije
Nassima Royal
Detaljnije
Ritz Carlton
Detaljnije
JA Palm Tree Court
Detaljnije

VIZA U.A.E.; Viza za Ujedinjene Arapske Emirate 75€, elektronska turistička viza, u okviru aranžmana, sa 1 ulaskom u UAE  Za državljane Srbije /putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju/ potrebna je viza za U.A.E. Yalla Travel, posreduje prilikom dobijanja vize i putnici kojima je viza neophodna u obavezi su da najkasnije 10 radnih dana pred otpočinjanje aranžmana dostave sledeće: 1. Kvalitetno skeniranu prvu stranu pasoša, obavezno u boji (gde je fotografija) u JPG formatu. 2. Skeniranu fotografiju obavezno u boji, veličine kao za pasoš (50 x 50 mm) u JPG formatu. 3. Imena oba roditelja putnika.  Neophodna dokumentacija može da se dostavi elektronskim putem na e-mail info@yalla.rs sa naznakom Viza DUBAI najkasnije 10 radnih dana pre otpočinjanja aranžmana (neradni dani u U.A.E. su petak i subota). Pasoš treba da važi najmanje 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, sa dve uzastopne prazne stranice. Elektronska turistička viza more se raditi za decu do 18 godina i putnike do 25 godina u pratnji roditelja, u okviru istog aranžmana i za putnike preko 25 godina starosti. Viza je elektronski dokument, koji se dobija e mail poštom. Potrebno je vizu odštampati, poneti sa sobom na putovanje i pokazati Imigracionim službama u UAE, na aerodromu. U slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja U.A.E., iznos troškova viziranja se ne refundira. U pojedinim slučajevima imigraciono odeljenje U.A.E. može da zahteva dodatnu dokumentaciju. U slučaju da putnik kome je već odobrena i izdata viza za U.A.E. odustane od putovanja, iznos troškova vize se REFUNDIRA . Prema trenutnim pravilima, putnicima koji su državljani Slovenije i Hrvatske nije potrebna viza, dok je državljanima Crne Gore, Bosne i Makedonije viza U.A.E. neophodna.)
VAŽNE NAPOMENEOrganizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka! Razmeštaj po sobama u hotelu, vrši isključivo recepcija hotela, na licu mesta, na šta organizator putovanja, ne može da utiče. Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi.
U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžmana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.
Objavljene cene važe za građane Srbije, a za putnike koji poseduju pasoše drugih država, ove cene ne mogu biti garantovane, a rezervacija se neće smatrati validnom, bez potvrde hotela. Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su važeći, a ne i opis usluga u katalozima, publikacijama ili na web sajtovima neposrednih pružalaca usluga kao na primer hotela i drugih koji nisu obuhvaćeni datim programom.
U hotelima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima se prilikom dolaska i prijave u hotel ostavlja garancija u vidu depozita/kaucije. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita plaćen u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja. Organizator putovanja Yalla Travel & Service nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.
Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Pomoćni ležaj za odraslu osobu je pomoćni – manji je od standardnog (na rasklapanje, metalne ili drvene konstrukcije ili fotelja/sofa na rasklapanje). Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Alkohol se može konzumirati samo u hotelima, restoranima i barovima koji imaju dozvolu za točenje. Poželjno je da ženske osobe van plaže ili letovališta ne izlaze u šorcevima i majicama bez rukava.