HOLIDAY INN BARSHA :

Holiday inn barsha Poseduje otvoreni bazen, terasu i teretanu. Smešten je na popularnom Šeik Zajed Roudu u Al Barša, na 5 minuta hoda od tržnog centra. Elegantne sobe u hotelu Holiday Inn Barsha imaju enterijer u savremenom stilu sa
tradicionalnim arapskim detaljima.
Svaka soba u ovom hotelu sa 4 zvezdice sadrži TV i pribor za pripremu čaja/kafe. U ukupno 3 hotelska restorana pripremaju se raznovrsna jela, od tajlandskih do indijskih I arapskih.
Gostima su na raspolaganju i 2 bara, uključujući bar u kojem se prikazuju sportski događaji. Nalazi se na 5 minuta hoda od odmarališta Ski Dubai. Dubai Medija i Internet Siti, Slobodna ekonomska zona Džebel Ali i kampus Knowledge Village nalaze se takođe u blizini hotela.

Holiday Inn Barsha ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

 

Sportske aktivnosti:

odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

 

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

 

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

 

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.