Hurgada Last minute Ponude, Egipat >>>

Najlepše otići upravo u septembru i oktobru, a to je svakako Hurghada, Egipat ,Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela. Hoteli si raznih kategorija odnosno sav onaj lepi zlatni pesak koji se kilometrima pruža na sever i jug od Hurghade. Temperatura mora je oko 30 stepeni, što garantuje i mnogo kupanja i razgledanje prebogatog podvodnog sveta, posebno korala.

U odmaralištima, gosti mogu da nađu sve što im je potrebno . Od restorana internacionalne kuhinje, preko pabova i suvenirnica do bazena, akva-parkova, sportskih terena, spa-centara i bioskopa. Alternativa izležavanju na prelepim plažama i brčkanju u tirkiznoj vodi jesu – safari po pustinji, snorkling u Crvenom moru.

Poseta Luksoru i Kairo glavni grad i trinaesti po veličini na svetu Put do tamo traje nešto manje od četiri sata, pa se kreće u cik zore ,bezbednost svuda podignuta na najviši nivo.

Obilazi se selo beduina, gde turisti mogu da se upoznaju sa njihovim načinom života, jašu kamile, probaju tradicionalni hleb, Malo je i 15 dana da se iskuse sve čari Egipta, ali zato svaki vredi duplo. 480km južno od Kaira.

Hurgada Nekada je bilo ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora.

Hurghada Paketi u pdf-u
Movenpick Resort
Detaljnije
Marriott Beach Resort
Detaljnije
Grand Seas Hostmark
Detaljnije
Jaz Makadi Oasis
Detaljnije
Jaz Aquaviva
Detaljnije
Jaz Makadi Saraya
Detaljnije
Zahabia Village
Detaljnije
Panorama Bungalows
Detaljnije
Bungalows El Gouna
Detaljnije
Labranda Royal Makadi
Detaljnije
labranda Garden Makadi
Detaljnije
Swiss Inn Regina
Detaljnije
Al Nabila Grand Makadi
Detaljnije
Desert Rose Resort
Detaljnije
Jungle Aqua Park
Detaljnije
Arabia Azur Resort
Detaljnije
yalla arabella-azur-resort
Arabella Azur Resort
Detaljnije
Bel Air Azur
Detaljnije
TITANIC PALACE
Detaljnije
Titanic Beach
Detaljnije
Titanic Resort
Detaljnije
Hawaii Le Jardin
Detaljnije
Hawaii Riviera Aqua Park
Detaljnije
TROPITEL SAHL HASHEESH
Detaljnije
Caesar Palace & Aqua Park
Detaljnije
Club Paradiso
Detaljnije
Steigenberger Aqua Magic
Detaljnije
yalla elysees hotel (59)
Hotel Elysees
Detaljnije
Sunny Days Mirette
Detaljnije
Sunny days Palacio
Detaljnije
Continental
Detaljnije
GRAND PLAZA
Detaljnije
Sindbad Aqua Park
Detaljnije
Sheraton Soma Bay
Detaljnije
Sheraton Soma Bay
Detaljnije
Mirage Bay Resort
Detaljnije
Ali Baba Palace
Detaljnije
Aladdin Beach Resort
Detaljnije
Serenity Fun city
Detaljnije
Serenity makadi beach
Detaljnije
Hurgada Last minute Ponude

Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Sobe se mogu razlikovati usled promene nameštaja, redekoracije, renoviranja, pogleda i pozicije sobe, različitih struktura kupatila (tuš ili kada i sl).

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Prema zvaničnim propisima, prvog dana aranžmana u sobe se ulazi nakon 14:00h, a iste se poslednjeg dana napuštaju do 10:00h.

Svi objekti u ponudi agencije Yalla Travel su kategorizovani od strane lokalnih (regionalnih) institucija.

Kategorizacije su različitog stepena i kvaliteta i nisu uporedive

Produžetak boravka u sobama poslednjeg dana odobrava isključivo recepcija hotela uz nadoknadu na licu mesta.
Sve navedene usluge ili sadržaji hotela samo označavaju da ih hotel poseduje ali ne i da su besplatni.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola – samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju.

Cena :

Obračunava se po broju ostvarenih noćenja. Trajanje aranžmana odredjeno je brojem kalendarskih dana, računajući od dana početka do dana završetka putovanja, a ne brojem časova izmedju časa polaska i povratka.

Karakteristike služenja obroka u hotelima i All inclusive usluge Vrsta i kvalitet usluga u hotelima sa all inclusive (sve uključeno) uslugom je različita, te svaki hotel posebno u ponudi poseduje svoj koncept programa sve uključeno.

 

Pojedine delove hotela nemoguće je klimatizovati u potpunosti (ulazna predvorja i slično) zato je temperatura u njima prilagođena mogućnostima klimatizacije tih prostorija.

Vrlo često u hotelima sa 2*, 3* ili čak i 4* klima uredjaji u zajedničkim prostorijama rade smanjenim intezitetom bez obzira na spoljašnju temperaturu. Predviđene usluge se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima.

Spisak usluga all inclusive čine sastavni deo programa putovanja. Vreme rada klima uređaja razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24h neprekidnog trajanja.

Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti.