Barceló Tiran Sharm, Sharm el Sheikh leto 2019

Barceló Tiran Sharm, Sharm el Sheikh leto 2019 Resort ima 345 dvokrevetnih i porodičnih soba, kao i apartmana u savremenom stilu.
Hotel pored glavnog ima i tri a la carte restorana (japanski, italijanski i orijentalni) u kojima je veliki izbor domaćih i međunarodnih jela. Savremen hotel smešten je u zalivu Nabq Bay, sa pogledom na ostrvo Tiran.

Barceló Tiran Sharm: Barovi: Beach Bar (sendviči, lagani obroci i piće), Sunrise Pool Bar (užina i piće tokom dana), Sunshine Pool Bar (piće u toku dana), Cliff Top Pool Bar (užina i piće tokom dana), Main Pool Bar (dnevni kokteli i piće), Sunset Bar &Terrace (večernje užine i piće), Cafe Del Corso Italian Corner, (pizze i kafa), Bianca Cafe (orijentalna kafa & shisha) i Lobby bar. Usluga je All inclusive – doručak (06:30–10:30), ručak (13:00-15:00) i večera (19:00-22:00) i užine koje se služe u barovima (11:00-17:00).

Izdvojena smeštajna jedinica, nedaleko od centralnog smeštajnog objekta S/V / Sea view – Pogled na more; Side Sea View – Bočni pogled na more; P/V / Pool view – Pogled na bazen; G/V / Garden view – Pogled na vrt; L/V / Land view – Pogled na okolinu; Vila – Smeštajni objekat bez recepcije, namenjen najčešće porodicama na letovanju / zimovanju; Resort – Veliki hotelski kompleks sa različitim tipovima soba i raznovrsnim prirodnim okruženjem i sadržajima; Village – Turističko naselje sastoji se najčešće od bungalova, vila i sl.

***Aranžman Sharm el Sheikh leto 2019 je pravljen na bazi letova low cost kompanija PEGASUS, stoga je cena aranžmana podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa
i izdavanja avio karata.