Baron Resort Sharm-Šarm el Šeik Ponude 2019

Baron Resort Udaljen oko 15 km od centra Šarm el Šeika – Naama Bay i 7 km od aerodroma.

Hotelski sadržaj: 230 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen,  SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.Pored glavnog restorana sa internacionalnim specijalitetima, hotel ima i „a la carte” orjentalni restoran. Lagani obroci kao i sve vrste pića i egzotičnih koktela mogu da se probaju u jednom nekoliko barova. U sastavu hotela je i internet centar, apoteka, mini market, menjačnica i servis za pranje i sušenje veša. Pored hotela nalazi se Baron šoping centar.

Dva velika bazena predstavljaju centar atrakcije sa svojim vodopadima, đakuzijem i vodenim kaskadama. Na velikoj peščanoj plaži su zastupljeni svi sportovi na vodi, kao i ronjenje. Od sportskih sadržaja hotel ima teren za tenis, mini golf, odbojku, stoni tenis i bilijar. „Wellnes centar” je opremljen teretanom, saunom i parnim kupatilom. O zabavi svih gostiju brine profesionalan tim animatora, a najmlađima je na raspolaganju dečiji klub i igraonica. Veče možete da provedete u pozorištu na otvorenom ili u diskoteci.

Baron Resort Sharm-Šarm el Šeik Ponude 2019 : Usluga  all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).All inclusive – doručak (06:30–10:30), ručak (13:00-15:00) i večera (19:00-22:00) i užine koje se služe u barovima (11:00-17:00). Usluga je na bazi samoposluživanje ( izbor više jela, po hotelskim pravilima) uz uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kafu i čaj (06:30 do 24:00).Šarm el Šeik Ponude 2019 Izdvojena smeštajna jedinica, nedaleko od centralnog smeštajnog objekta S/V / Sea view – Pogled na more; Side Sea View – Bočni pogled na more; P/V / Pool view – Pogled na bazen; G/V / Garden view