Grand Rotana Resort & Spa Sharm el Sheikh 2019

Hotel je smešten je na 15 minuta vožnje od Aerodroma Šarm El Šeik i Nama Beja. Kompleks Soho Square udaljen je 10 minuta vožnje automobilom. Besplatna usluga prevoza do Nama Beja.

Grand Rotana Resort & Spa Sharm el Sheikh 2019 ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.
Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

 

Sharm el Sheikh 2019 : all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.

Gostima su na raspolaganju i stoni tenis, spa centar, fitnes centar, a u neposrednoj blizini hotela su tereni za golf i mini golf. U okviru SPA centra nalaze se sauna , masaža, fitness centar sa pratećim kardio sadržajima. Za najmlađe, pored dečijeg bazena, Marriot nudi mini klub i internacionalni tim animatora.

Za najmlađe goste: dečiji klub i igralište, kao i tim animataora koji brine o njihovoj zabavi.

Hotel ima pored glavnog restorana i 2 a la carte restorana, 3 bara, prodavnicu, internet centar, kozmetički salon, servis za pranje i sušenje veša i menjačnicu.