Hilton Dreams Resort- Last minute Sharm El Sheikh

Hilton Dreams Resort- Last minute Sharm El Sheikh , 5 min. od centra i šoping zone, 12 km od aerodroma u Šarm el Šeiku. Tokom godina stekao je reputaciju resort-a idealnog za vodene sportove, pa samim tim je idealan za porodice sa decom.  Privatna peščana plaža je udaljena svega 200 metara od hotela i na njoj ne važi all inclusive koncept. Hotel ima 394 soba.Od Hiltona se očekuje luksuz, a ovaj hotel u svakom smislu ispunjava očekivanja.

Hotelska ponuda: glavni restoran, a la carte italijanski i meksički restorani, snack bar, bar pored bazena, vitamin bar, sedam bazena, animacija, stoni tenis, odbojka, bilijar, internet.

Provedite leto sa nama,  uz naše specijalne ponude hotela i super popuste! Sharm Dreams (EX : Hilton Dreams 5*)

Specijalne ponude hotela i super popuste!| Akcijske cene | Paket aranžmani sa prevozom : Barovi: Beach Bar (sendviči, lagani obroci i piće), Sunrise Pool Bar (užina i piće tokom dana), Sunshine Pool Bar (piće u toku dana), Cliff Top Pool Bar (užina i piće tokom dana), Main Pool Bar (dnevni kokteli i piće), Sunset Bar &Terrace (večernje užine i piće), Cafe Del Corso Italian Corner, (pizze i kafa), Bianca Cafe (orijentalna kafa & shisha) i Lobby bar. Usluga je All inclusive – doručak (06:30–10:30), ručak (13:00-15:00) i večera (19:00-22:00) i užine koje se služe u barovima (11:00-17:00). Usluga je na bazi all inclusive.

***Aranžman Hilton Dreams resort je pravljen na bazi letova low cost kompanija PEGASUS, stoga je cena aranžmana
podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa
i izdavanja avio karata.