NOVOTEL-SARM EL SEIK 2019

Hotel je udaljen je 2 min hoda od plaže. Ovaj hotel se nalzi u okviru zaliva Naama Bay u Šarm el Šeiku. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, 5 bazena i klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom. Sve sobe hotela Novotel Sharm El-Sheikh sadrže popločane podove i elegantan nameštaj. Takođe obuhvataju mini-bar i pribor za pripremu čaja/kafe. Pojedine smeštajne jedinice poseduju balkon sa panoramskim pogledom.

U 3 restorana možete da uživate u raznovrsnim regionalnim i internacionalnim specijalitetima. U restoranu Al Dente sa pogledom na Crveno more služe se italijanski specijaliteti. Ponuda bara Bedu obuhvata živi zabavni program.

Hotel u svom sastavu ima veliki spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, ronilački centar, veliki broj sportskih aktivnosti na vodi: skijanje, surf, ronjenje.

Novotel-Sarm el seik 2019 All inclusive usluga  :Gostima su na raspolaganju i stoni tenis, spa centar, fitnes centar, a u neposrednoj blizini hotela su tereni za golf i mini golf. U okviru SPA centra nalaze se sauna , masaža, fitness centar sa pratećim kardio sadržajima. Za najmlađe, pored dečijeg bazena, Marriot nudi mini klub i internacionalni tim animatora.

Za najmlađe goste: dečiji klub i igralište, kao i tim animataora koji brine o njihovoj zabavi.

Hotel ima pored glavnog restorana i 2 a la carte restorana, 3 bara, prodavnicu, internet centar, kozmetički salon, servis za pranje i sušenje veša i menjačnicu.

***Aranžman je pravljen na bazi letova low cost kompanija PEGASUS, stoga je cena aranžmana
podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa
i izdavanja avio karata.