Tropitel Sahl Hasheesh

Tropitel Sahl Hasheesh gde postoji kej duz cele obale, sa dugačkom zonom vidi se od trenutka kada ulazite sa kojim je i Tropitel Sahl Hasheesh  povezan sa centrom. ima shuttle bus, koji za 5 dolara vozi u oba pravca tokom celog dana. Tropitel je predivan,  deluje luksuzno. Osoblje hotela je izuzetno ljubazno,veoma dobro znaju engleski, necete dugo čekati na izvršenju usluge, na bazenu ili plazi. Izbor hrane je odlican, zaista vredi.

Programi / EGIPAT 2019 Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, barovi oko bazena i na plaži, bazen za odrasle i bazen za decu, dva tobogana, spa i wellness, fitness, Wi-Fi na teritoriji hotela, bioskop, mini klub.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.

www.sahlhasheesh.tropitelhotels.com