Marakeš- Leto 2019 | Kompletna ponuda aranžmana‎ – magični crveni grad je zemlja na severu Afrike, bogatog kulturnog nasleđa, istorije i tradicije. Ovde vas obuzima osećanje da ste se vratili u biblijsko vreme.

Kraljevina Maroko razdvojena je od evropskog kopna samo 15 km širokim Gibraltarskim moreuzom. Plodne ravnice, preko 4.000 m visoki vrhovi Atlasa i zelene oaze usred nepregledne Sahare čine ovu zemlju itekako posebnom.

Marakeš – Last Minute ponuda :Rabat– glavni grad Maroka. Veoma tolerantan I otvoren za sve što je inače u arapskom svetu strogo zabranjeno. Postao je jedan od omiljenih turističkih destinacija Evropljana. Izvrsne, čiste plaže, mesta za noćni provod kao i luksuzni resorti čine ovo mesto nezaobilaznom stanicom. Odlična je polazna stanica za obilaske ostalih gradova I lokaliteta u blizini.

Agadir, u prevodu sa berberskog “beli grad”, centar je turizma i najpoznatije letovalište Maroka na obali Atlantskog okeana.

Klima Marakeš-u je raznolika, veliki gradovi su u zoni atlantske i mediteranske klime, sa dugim i toplim letima i blagim zimama. Divan je prizor u jesen kada prilazite Marakešu, gore u visovima Atlasa beli se sneg, a u podnožju je temperatura od 20 do 25 stepeni u toku dana. Idealni meseci za posetu su od marta do oktobra kada ima najmanje padavina, ali je najviša temperatura okeana u oktobru I iznosi maksimalnih 23 stepena.

VIZA: Uz biometrijski pasoš Republike Srbije viza je potrebna I pribavlja se u Ambasadi Maroka u Beogradu . Možete je pribaviti lično ili uz posredstvo naše agencije yalla travel-a. Potrebna dokumentacija: Fotokopija prve strane pasoša Fotografija 3.5 x 4.5 cm Potvrda o zaposlenju Potvrda o visini primanja Rezervacija karte Rezervacija smeštaja i sve dostavite na šalteru yalla travel-a

Za individualne polaske poželjno je aplicirati do 20 dana pred put.

Marakeš Paketi u pdf-u

LABRANDA AQUA FUN

Riad dar Anika

Marakeš Letovanje

Riad Karmela

Marakeš Letovanje

Riad Karmela Princesse-Marakeš Letovanje

Marakeš Letovanje

Riad Petit Karmela Marakeš Maroko-Leto 2019 | Najveći Popusti

Riad Zineb-Marakeš Aranžmani 2019

Riad Zineb-Marakeš Aranžmani 2019

Marakeš Maroko

Dar Tchaikana-Marakeš Maroko