Marakeš-Leto 2020 | Kompletna ponuda aranžmana‎ – magični crveni grad je zemlja na severu Afrike, bogatog kulturnog nasleđa, istorije i tradicije. Ovde vas obuzima osećanje da ste se vratili u biblijsko vreme.

Marakeš Leto 2020 razdvojena je od evropskog kopna samo 15 km širokim Gibraltarskim moreuzom. Plodne ravnice, preko 4.000 m visoki vrhovi Atlasa i zelene oaze usred nepregledne Sahare čine ovu zemlju itekako posebnom.

Marakeš – Last Minute ponuda :Rabat– glavni grad Maroka. Veoma tolerantan I otvoren za sve što je inače u arapskom svetu strogo zabranjeno. Postao je jedan od omiljenih turističkih destinacija Evropljana. Izvrsne, čiste plaže, mesta za noćni provod kao i luksuzni resorti čine ovo mesto nezaobilaznom stanicom. Odlična je polazna stanica za obilaske ostalih gradova I lokaliteta u blizini.

Agadir, u prevodu sa berberskog “beli grad”, centar je turizma i najpoznatije letovalište Maroka na obali Atlantskog okeana.

Klima Marakeš-u je raznolika, veliki gradovi su u zoni atlantske i mediteranske klime, sa dugim i toplim letima i blagim zimama. Divan je prizor u jesen kada prilazite Marakešu, gore u visovima Atlasa beli se sneg, a u podnožju je temperatura od 20 do 25 stepeni u toku dana. Idealni meseci za posetu su od marta do oktobra kada ima najmanje padavina, ali je najviša temperatura okeana u oktobru I iznosi maksimalnih 23 stepena VIZA: 1 fotografija, Formular stranka popunjava licno, potvrda o radnom odnosu, zaposleni: poslednje 3 plate, privatnici: APR + račun iz banke lični ili od firme, nezaposleni: potvrda iz banke minimum 500 € za 10 dana; vaučer, avio rezervacija i putno osiguranje. Cena 3800 dinara.  Agencija posreduje kod ambasade Kraljevine Maroka.

KORISNO JE ZNATI O MAROKU:      

Glavni grad: Rabat
Najveći grad: Kazablanka
Stanovništvo: 32.725.847 stanovnika
Valuta: Dirham

Za individualne polaske poželjno je aplicirati do 20 dana pred put.

APOMENA: VODIČI NA ENGLESKOM, FRANCUSKOM

Marakeš Paketi u pdf-u

LABRANDA AQUA FUN

Riad dar Anika

Marakeš Letovanje

Riad Karmela

Marakeš Letovanje

Riad Karmela Princesse-Marakeš Letovanje

Marakeš Letovanje

Riad Petit Karmela Marakeš Maroko-Leto 2019 | Najveći Popusti

Riad Zineb-Marakeš Aranžmani 2019

Riad Zineb-Marakeš Aranžmani 2019

Marakeš Maroko

Dar Tchaikana-Marakeš Maroko