Ramada Encore hotel Doha Ponude 2019 Stil ovog hotela za grad Doha je Moderan, a pruža pun komfor i usluge kao što su: na. Na raspolaganju je internacionalni restoran i zatvoreni bazen sa grejanjem.

Sobe Ramada Encore Doha sadrže satelitske kanale, čaj / kafu i dnevne boce za vodu. Svaka soba ima minibar, radni sto kao i privatno kupatilo opremljeno besplatnim sadržajima ,

Doha može mnogo toga da ponudi za uživanje i opuštanje.  Zemlja ima oko 2 miliona stanovnika Uživajte u luksuzu boja  tirkiznog mora .

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar, fitnes, stoni tenis, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, telefon, a la carte restorani, usluge perionice veša, usluge doktora, pilinzi i masaže.

Ležaljke, dušeci i suncobrani su besplatni, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
deluxe sobe imaju klima uređaj, led TV, Wi-Fi internet, telefon, minibar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Deluxe sobe su veličine od oko 30 m2, a porodične imaju vrata između.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, snekovi a la cart na baru na plaži, voće i palačinke od 12:00-15:00 h, noćni snek od 23:30-05:00 h (samoposluživanje), dečiji meni za večeru, dijetetski bife, blender i grejač hrane za decu.